HTML

DUBAJI MAGYAROK, HUNGARIANS IN DUBAI

Ez az oldal azoknak szol, akik Dubajban elnek, eltek vagy epp most keszulnek ide, valamint azok a nem magyarok, akik itt elnek es kotodnek Magyarorszaghoz, ott eltek, ott tanultak, es szeretnenek reszt venni a magyar programokon. A cel egy dubaji magyar aktiv kozosseg letrehozasa, ahol segithetjuk egymast, az ujonnan idekoltozo magyarokat informacioval lathatjuk el es tamogathatjuk oket, valamint magyar programokat, rendezvenyeket szervezhetunk.

Friss topikok

Linkblog

Dubajban magyar jogi tanacsadas

2010.07.28. 07:02 bantschi

Ha kerdesetek van, nyugodtan irjatok a bahradvt@eim.ae email cimre! Az irodankban minden jogteruletrol van egy szakember, legyen az munkajog, ingatlanjog, kereskedelmi jog, tarsasagi jog, stb.

www.albaharlaw.com es www.albaharadvocates.ae

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dubajimagyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr852181446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomnew 2012.02.29. 15:55:29

Hello!

Én pár héten belül megyek Dubaiba és információra lenne szükségem. Azt szeretném megtudni, hogy a munkáltató által megadott adatok mennyire "valósak" és a fizetésemmel kb mire számíthatok, mire lesz elég.

Én IT területre mennék dolgozni, 12 000 dirham / hó a fizetés. A munkáltató azt állítja, hogy ebből kb 3000 lesz egy színvonalas lakás Media City közelében, ha megosztom valakivel.

További 1400 a kaja, ha nem én főzök és egyszerűbb kis éttermekben eszem.

Végezetül 600 számolható közlekedésre (nem lesz autóm) Dubai-on belül (busz, metro stb).

Tehát összességében 5000 / hó szerintük bőven számolva is elég a "jó" élethez.

A kérdésem tehát az lenne, megfelel-e ez a valóságnak?

Előre is köszi minden infot!

köszönet 2012.12.13. 12:55:24

Szia!Erika vagyok,Január végére tervezzük Dubaiba a kiutazást munkavállalás céljábol.A barátnőmmel mennénk.Információra lenne szükségünk az előkészületeket, és a kinti munkát illetően.Kozmetika iparágán belül, pedikür manikürös szakmánkal szeretnénk érvényesülni.Várom válaszod!Köszönettel:Csurik Erika és Batka Enikő

bugaboobi 2012.12.13. 17:09:44

Sziasztok!

lepjetek be a dubaji magyarok-hungarians in dubai facebook csoportba! ha ott irtok, ezer informaciot kaptok!

www.facebook.com/groups/298465658081/

banurr 2014.05.20. 09:15:32

Ügyfelünknek legkésőbb csütörtökön vámkezelni kell Dubai-ba, egy rendezvényre visz ki termékeket, melyeket ott felhasznál. Innen proforma-számlával, ellentételezés nélküli ügyletként vámkezeljük. A termékek kozmetikai cikkek (szépségszalonról van szó). Mekkora az a mennyiségi és értékhatár, ami alatt vámmentesen bevihető Dubai-ba a szállítmány??
Választ a promtzoll@t-online.hu címre, ha lehet
süti beállítások módosítása