HTML

DUBAJI MAGYAROK, HUNGARIANS IN DUBAI

Ez az oldal azoknak szol, akik Dubajban elnek, eltek vagy epp most keszulnek ide, valamint azok a nem magyarok, akik itt elnek es kotodnek Magyarorszaghoz, ott eltek, ott tanultak, es szeretnenek reszt venni a magyar programokon. A cel egy dubaji magyar aktiv kozosseg letrehozasa, ahol segithetjuk egymast, az ujonnan idekoltozo magyarokat informacioval lathatjuk el es tamogathatjuk oket, valamint magyar programokat, rendezvenyeket szervezhetunk.

Friss topikok

Linkblog

Al Badia Golf Klub rendkivuli ajanlata

2010.04.18. 13:13 bantschi

www.facebook.com/pages/Dubai-United-Arab-Emirates/Al-Badia-Golf-Club-by-InterContinental-Dubai-Festival-City/108545537815?ref=mf

 

Enjoy nine holes of golf followed by a main course at Spikes restaurant, with stunning sunset views for only AED 189 per person. Inclusive of unlimited driving range access before the game, use of golf cart, locker and relaxation facilities..

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dubajimagyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr31931429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anma 2012.02.12. 11:34:52

Szia! Anna vagyok, Magyarországon élek! A Barátom Ajmanban! Ő arab! Jönne hozzám látogatóba, és lehet, hogy hozzá megyek feleségül! Vízumot intézne onnam ! Nem elég egy meghívó? Küldtem magyar-angol nyelvüt! Segítsetek! Mi kell még? Igaz, hogy itt le kell igazoltatni? Köszönöm előre is!
süti beállítások módosítása