HTML

DUBAJI MAGYAROK, HUNGARIANS IN DUBAI

Ez az oldal azoknak szol, akik Dubajban elnek, eltek vagy epp most keszulnek ide, valamint azok a nem magyarok, akik itt elnek es kotodnek Magyarorszaghoz, ott eltek, ott tanultak, es szeretnenek reszt venni a magyar programokon. A cel egy dubaji magyar aktiv kozosseg letrehozasa, ahol segithetjuk egymast, az ujonnan idekoltozo magyarokat informacioval lathatjuk el es tamogathatjuk oket, valamint magyar programokat, rendezvenyeket szervezhetunk.

Friss topikok

Linkblog

Dubaiban levo magyar ugyved valaszol

2010.04.19. 08:47 bantschi

Berleti szerzodes alairasa eseten figyeljunk az alabbiakra:

 

Tobb esetben talalkoztam olyan esetekkel, amikor az elozo berleti szerzodes lejart es a Berbeado egy teljesen uj, rengeteg modositast tartalmazo berleti szerzodest (lease agreement) adott a berlok kezebe alairas vegett minden elozetes ertesites nelkul.

Ilyen esetekben a korabbi berleti szerzodes automatikusan megujul (renewal period), hogy meg 1 evre es a regi szerzodes rendelkezeseivel azonos rendelkezesek kerulnek az uj berleti szerzodesbe is.

Egy Berbeado elkezdte felszolitani a berloit, hogy hagyjak el 30 apon belul az ingatlanokat, mivel azok eladasra kerulnek. Ez szinten nem jogszeru, a torveny ekkor 12 honapot biztosit a berlonek, szoval maradhat az ingatlanban. Termeszetesen sok berlo elkoltozott.

Azt javaslom, hogy minden esetben olvassuk at a berleti szerzodest es a hatalyos torvenyeket! Sokszor a szerzodesek nincsenek osszhangban a torvennyel.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dubajimagyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr801933381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Goran Duxich 2017.10.04. 19:04:09

Tisztelt Dubajban lévő Magyar ügyvéd :)))

lenne egy kérdésem...hogy lehet utánanézni egy Dubai-cégnek? A lányom a VM Modell ügynökségnél van. Egy Dubaiban regisztrált cég ajánlotta neki és még egy lánynak ( ügynökségen keresztül) munkát Dubajban. Utánanéztem annak a cégnek, de nem találtam semmi bejegyzést a UAE government company registerben.
Mellékelve küldöm a szerződés adatait :
prntscr.com/gt99ss

Tud-e megnézni hogy az egy létező cég-e ?

Válaszát előre is köszönöm

e-mail címem: halobing65@yahoo.com

Tisztelettel

Dukic Goran
süti beállítások módosítása