HTML

DUBAJI MAGYAROK, HUNGARIANS IN DUBAI

Ez az oldal azoknak szol, akik Dubajban elnek, eltek vagy epp most keszulnek ide, valamint azok a nem magyarok, akik itt elnek es kotodnek Magyarorszaghoz, ott eltek, ott tanultak, es szeretnenek reszt venni a magyar programokon. A cel egy dubaji magyar aktiv kozosseg letrehozasa, ahol segithetjuk egymast, az ujonnan idekoltozo magyarokat informacioval lathatjuk el es tamogathatjuk oket, valamint magyar programokat, rendezvenyeket szervezhetunk.

Friss topikok

Linkblog

duna TV

2010.03.21. 17:42 bantschi


"Nem akarok veszmadar lenni de sajnos ugy tunik a muholdvaltas miatt lemaradhatunk a Duna Tv szamunkra sokat jelento adasarol.
http://www.dunatv.hu/cikkek/valtoznak_a_muholdas_veteli_lehetosegek.html

Mint tudjatok a Duna Tv-t eddig a Hotbird muholdrol ertuk el, ennek nagyon jo lefedettsege volt:



Ezzel szemben most a Thor 5re valt a Duna Tv es ez sajnos nem jelent sok jot:



Forras: http://www.dunatv.hu/footer/vetelilehetosegek

Kerlek mindannyiatokat, mihamarabb irjatok a kabelszolgaltatotoknak ezugyben hogy letszamunkkal meg idoben egy kis nyomast gyakoroljunk!

Probaltam beszelni veluk de nem igazan jott ossze es az illeto kozonsegszolgalatis azt javasolta keresemet tegyem inkabb irasban.Alabb megtalaljatok a Dunak irt levelemet, ha gondoljatok az alairastol eltekintve akar valtozatlan formaban is kuldjetek tovabb a megfelelo kabelszolgaltatotok emailcimere, amennyiben valaszt kaptok/kapunk tudassuk egymassal...

Udv

Cs."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dubajimagyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr311857103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása