HTML

DUBAJI MAGYAROK, HUNGARIANS IN DUBAI

Ez az oldal azoknak szol, akik Dubajban elnek, eltek vagy epp most keszulnek ide, valamint azok a nem magyarok, akik itt elnek es kotodnek Magyarorszaghoz, ott eltek, ott tanultak, es szeretnenek reszt venni a magyar programokon. A cel egy dubaji magyar aktiv kozosseg letrehozasa, ahol segithetjuk egymast, az ujonnan idekoltozo magyarokat informacioval lathatjuk el es tamogathatjuk oket, valamint magyar programokat, rendezvenyeket szervezhetunk.

Friss topikok

Linkblog

Dubajba utazoknak hasznos informaciok

2010.03.10. 16:13 bantschi

www.dubai.ae/en.portal?le_Visitors,le_Visitors,1,&_nfpb=true&_pageLabel=lifeEventVisitors

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dubajimagyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr801828806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bantschi 2010.03.16. 08:10:17

Az oltozkodes az egyik kenyes tema. A noknek erre nagyon oda kell figyelniuk. A mall-okban, kozteruleten szolhatnak a tul rovid sortert, szoknyaert, tulzott dekoltazsert. Elvarjak, hogy tartsuk tiszteletben az o elvarasaikat, ne oltozkodjunk tul kihivoan. Majus es oktober kozott nagyon meleg van, neha 47fok is akar, de akkor is legyen 1 sal nalunk, mert a bevasarlo kozpontokban (mall), hotelekben, ettermekben, taxiban a klima maximumon mukodik es nagyon konnyen meg lehet fazni. A szorakozohelyeken mar nem ennyire szigoru az oltozkodes. December, januar, februar lehet esos, homokviharos, ilyenkor 18-20 fok van, ami "huvosnek" szamit.
süti beállítások módosítása